TVÄTTSTUGOR & LOKALER

TVÄTTSTUGOR

Tvättstugornas bokningssystem har digitaliserats. Tvättider bokas antingen direkt på skärmen i entrén till tvättstugan där du vill tvätta, med hjälp av din iLOQ-nyckel, via appen Aptus Home eller via den här webbportalen.

För att ta del av information om vårt nya bokningssystem, tryck på den här länken

LOKALER

Tryck här för att komma till vår separata sida för vår föreningslokal, som går att hyra till möten, fester och andra arrangemang.

För alla frågor kopplat till hyra av föreningslokalen, vänligen kontakta vår suppleant Mariana Chamoun. Kontaktuppgifter hittas här.

PORTTELEFON

Vi har en porttelefonilösning från APTUS i våra trappuppgångar. Denna aktiverades i juni 2022 och själva aktiveringen beskrevs i det här nyhetsinlägget.

Det du behöver veta om porttelefonen är följande:

  • Ett anrop kommer som ett vanligt telefonsamtal (0302-100 xx)
  • För att prata med den som anropar svarar du på telefonsamtalet
  • För att låsa upp porten trycker du på 5 eller stjärna
  • För att neka tillträde lägger du bara på samtalet

Som standard ligger endast en medlem ur varje lägenhet med i porttelefonens namnlista, men det går utmärkt att lägga med alla som bor i lägenheten, så att respektive person kan ta emot ett anrop och öppna dörren för besökare.

Behöver du ändra kontaktuppgifter, telefonnummer eller lägga till eller ta bort någon ur ditt hushåll? Skicka då ett mail till styrelsen@brfakanten.se och beskriv det du vill ändra. Kom ihåg att skriva vilket lägenhetsnummer du har (föreningens interna nummer) så att vi enkelt kan ändra inställningarna för din lägenhet.