INFLYTT & UTFLYTT

Inför och vid utflyttning

Har du sålt din lägenhet och väntar på att köparen skall tillträda? På denna sida hittar du några mycket viktiga detaljer att tänka på för den sista tiden som medlem och lägenhetsinnehavare i BRF Åkanten i Lerum.

Nycklar

Du skall lämna kvar tre (3) iLOQ-nycklar vid frånträdet av lägenheten. Normalt sett träffas ni på mäklarens kontor vid överenskommet tillträdesdatum och överlämnar bland annat nycklarna som ingår med lägenheten. Dessa är följande:

  • 3st iLOQ-nycklar (blå, röd, gul)

  • 3st postbox-nycklar

Router och TV-box

Den vita bredbandsroutern och den svarta runda TV-boxen (se bilder nedan) ingår i lägenheten och ska inte varken tas med till din nya bostad eller kastas. De skall stanna i lägenheten.

OBS: Du behöver ringa till Telia på 020-20 20 70 och berätta att du flyttar ut. Be dem ta bort din profil senast på utflyttningsdagen. På så vis är lägenhetsnumret ledigt i deras system när köparen flyttar in, som då kan koppla på sig och börja nyttja internet och TV omgående.

Källarförrådet

Kom ihåg att tömma, städa och ta bort hänglåset från ditt källarförråd. Har du hyrt ett extraförråd, skall detta också städas ur och nycklar återlämnas till styrelsen.

Cykelförrådet

Kom ihåg att ta med dig eventuella cyklar du haft i cykelförrådet.

Parkering / garage

Har du hyrt parkering och/eller garage? Ta då kontakt med Johan Hermansson för att förmedla din utflyttningsdag, så att han får chansen att hyra ut till någon annan från det datumet. Om du hyrt garage, skall både 2st garagenycklar och 2st fjärrkontroller lämnas tillbaka för att slippa debiteras avgifter enligt kontraktet. Rådfråga Johan om du känner dig osäker.