Paketboxar från PostNord

Idag 13 april 2022 har styrelsen glädjen att meddela att vi fått två paketboxar från PostNord installerade på vårt område. Dessa är placerade i anslutning till föreningslokalen på Lerum Andersvägen 5.

Initialt kommer boxarna att stå på en tillfällig plats, intill återvinningsrummets plank, som på inläggets huvudbild. Så snart vi hunnit stänga ett fönster på föreningslokalens yttervägg, så kommer boxarna att ställas här istället enligt den röda markeringen:

Den kommande placeringen för de två boxarna

Dessa boxar kommer att bli valbara som uthämtningsställe för PostNords pakettyp MyPack Collect. Det är i regel vid internetshopping som den paketformen är vanlig. I dagsläget har alternativen främst varit att hämta den sortens paket hos ICA Servett, Järnia eller Hemköp i Solkatten. Men snart kommer du också att se vårt skåp som tillgängligt uthämtningsalternativ hos anslutna näthandlare.

Allt du behöver känna till om paketboxar | PostNord
Källa: postnord.com

För att kunna hämta ut paket måste du ta hem PostNords egen app. Här nedan hittar du länkar till apparna men det går givetvis bra att söka på PostNord i appbutiken på din telefon.

När du fått ett paket som är redo att hämtas, måste du först legitimera dig med BankID på telefonen i fråga. När du sedan går till paketboxen med samma telefon, kan du genom PostNords app, öppna luckan.

Här finns mer läsning och detaljer om boxarna: https://www.postnord.se/skicka-forsandelser/pakettjanster/postnord-paketbox/markagare/allt-du-behover-kanna-till-om-paketboxar

Här finns frågor och svar om paketboxarna: https://www.postnord.se/kundservice#humany-contact-customer-service-new=/search;phrase:paketbox