Teknikkvällar 19 och 28 april

Teknikkväll BRF Åkanten

Styrelsen har nu förmånen att bjuda in medlemmar i BRF Åkanten till två teknikkvällar under april månad. Dessa anordnas nere i källaren på vår föreningslokal på Lerum Andersvägen 5. Båda tillfällen kommer att bestå av samma innehåll, så det blir upp till var och en att avgöra vilket datum som passar bäst i kalendern av tisdagen den 19 april och torsdagen den 28 april.

Med begreppet teknik syftar vi på hemelektronik, digitala tjänster, IT, internet och WiFi, TV, smartphones, surfplattor och streamingtjänster, men också föreningens nya hemsida och appar. Agendan för dessa två kvällar ser ut enligt nedan.

Klockan 18:00 – 19:30 går vi igenom följande:

  • Information om föreningens hemsida och appar till iOS och Android
  • Information om vår bredbandsanslutning och portalen Mitt Telia
  • Demo på hur du byter namn och lösenord på ditt WiFi
  • Demo av Apple TV för att streama innehåll från iPhone, iPad och Mac-datorer
  • Information/demo av Telia Play för bärbara enheter och Apple TV
  • Information om HBO Max som ingår i Telia-abonnemanget

Klockan 19:30 och framåt:

  • Medlemmarnas egna frågor

För att öka våra chanser att ge dig ett bra svar på din fråga, rekommenderar vi att du senast den 15 april skickar ett mail till styrelsen@brfakanten.se och beskriver det bekymmer du vill ha hjälp eller förklaring kring, samt vilket av de två datumen du planerar att delta. Det går dock utmärkt att ställa ej föranmälda frågor på plats, så svarar vi enligt bästa förmåga.

Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla nivån på informationen så lättförståelig och pedagogisk som möjligt och att tempot blir lugnt och sansat. Om något trots det upplevts ha gått för snabbt eller varit svårt att följa med på, går det utmärkt att stanna kvar till slutet av kvällen och t.ex. få en repetition.

Under kvällarna i fråga kommer vi i styrelsen att bjuda deltagande medlemmar på kaffe och kaka.

Ingen föranmälan krävs.

Varmt välkomna!