Dröjsmål med mötessammanfattningar (uppd. 28/6)

Ekonomimöte 16 maj på Dergårdsgymnasiet

Som utlovat kommer det en sammanfattning av både ekonomimötet den 16 maj och årsmötet den 18 juni. Dessa sammanfattningar är viktiga för att sprida informationen inom föreningen och ett utmärkt sätt för den som inte kunde delta, att läsa ikapp på dessa viktiga frågor och händelser.

Sammanfattningarna arbetas på för fullt just nu, men då jag (Johan) som står för huvuddelen av skrivandet haft en intensiv sista arbetsvecka inför lite semester från mitt heltidsjobb, så har jag inte riktigt hunnit lägga all den tid som krävs ännu. Jag arbetar vidare ikväll och i helgen och om allt går bra, är min bedömning är att allt bör vara färdigt under måndag eller tisdag och delas därefter ut i era postlådor.

Uppdatering 28/6: Då jag (Johan) tyvärr inte kommer åt sammanfattningsdokumenten när jag är på resande fot, kommer inte utskriften och utdelningen kunna ske förrän tidigast tisdag 4 juli.

Vi i styrelsen tackar för tålamodet, förståelsen och passar även på att önska er en Glad Midsommar!